Kustvillans problem – och lösningar!

Kustvillan problem

Många drömmer idag om att bygga sitt alldeles egna drömhus. Det är lätt att drömma sig bort till den dagen man står där och äntligen kan flytta in. Men att bygga hus är inte alltid så lätt, och det är mycket som kan gå fel om man har otur. Kustvillan kan vara ett bra alternativ för dig som vill bygga hus. De finns med som stöd under hela byggprocessen och är vana vid att handskas med olika problem som kan dyka upp. Här tar vi upp vanliga problem som kan dyka upp när man ska sätta igång med att bygga hus, och hur Kustvillan kan lösa dem åt dig.

Hur ska din budget räcka till?

Det är nog ingen hemlighet att det kostar att bygga nytt hus. Ofta ganska mycket. Många husleverantörer visar heller inte tydligt vid en första anblick vad det verkliga priset kommer att bli för det hus som du önskar. Det är också lätt att missförstå vad som verkligen ingår i priset när du anlitar en husleverantör, och det kan lätt bli en chock när offerten kommer. Kanske man missade att läsa det finstilta?  Men Kustvillan är noga med att vara transparent och tydlig i sin kommunikation gällande slutpriset. De har dessutom ett säljverktyg på sin hemsida där du kan se i realtid vad det fasta priset på huset kommer att bli. Inga överraskningar här alltså. Med Kustvillan kan också du få råd att bygga ditt drömhus!

Vilken hustyp blir bäst för er?

Lösvirke eller moduler som byggs i fabrik – vad vill ni ha? Det är inte alla husleverantörer som erbjuder olika typer av hus, men det gör Kustvillan. Du kan välja mellan nyckelfärdiga hus som byggs i fabrik, eller så kan du med deras patenterade byggblock Paralox bygga ett hus i lösvirke. Med Kustvillan får du många valmöjligheter.

Vilken entreprenadform ska ni välja?

Vissa husleverantörer väljer att bara erbjuda en entreprenadform för att göra det så enkelt som möjligt för sig. Hos Kustvillan kan du få den entreprenad som du själv önskar, du bestämmer helt enkelt!

Tänk om den modell ni vill ha inte finns?

Antalet husmodeller på marknaden är väldigt stort idag, så det finns oftast åtminstone ett hus som passar. Men inte alltid. Om du har speciella behov och ideér när det kommer till hur du vill att ditt hus ska se ut så ska du välja Kustvillan. De kan bygga vilket hus som helst på marknaden – och dessutom till ett fast pris!

Kustvillans problem – och lösningar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.